tiistai 29. huhtikuuta 2014

Nakamura: Hulppea huvila

Loppujen lopuksi sorruinkin rahakoodeihin Nakamurien tallennuksen kanssa. Mä vaan halusin ne mahollisimman nopeesti muuttamaan taloon. Ilman koodeja varmaan jo kolmaskin sukupolvi ois kerenny syntyä ennen alakerran valmistumista, koska mulla oli ton talon suhteen niin kallis maku sisustuksessa. Eihän mihinkään huvilaan ees sopis mikään roskalavalta löydetty sohva tai monta vuosikymmentä vanha kuvaputkitelevisio. Joka tapauksessa, mennään nyt niihin kuviin.
Tältä tää sitten ulkoota päin näyttää. Pakko sanoa etten oo koskaan osannu tehä kunnolla pihoja, enkä muutenkaa oo tykänny tehä niitä, mut tähän pihaan oon ihan suht tyytyväinen, vaikka takapiha näyttääkin vähän epämääräseltä.


Vähän pohjapiirrosta ensimmäisestä kerroksesta. 

Eteinen.

Vessa, josta oli kuvaakin jo viimepostauksessa.

Autotalli. Mun on pakko sanoo et tykkään täst tosi paljon, vaikka yleensä mulla onkin kauhee kriisi autotallien sisustuksen kanssa, enkä yhtään tiiä mitä sinne laittais.

Keittiö, joka sekin onnistu mun mielestä tosi hyvin. Erityisesti tykkään noista laattapeileistä tossa seinällä, ne tuo vähän lisää raikkautta ja tilaa.

Olohuone.Ruokasali. Nyt kun mietin, niin vähän tilavampi ois ollu hiukan parempi, mut meneehän se näinkin.


Työhuone. Päätin sit hankkii noita koneita useammankin, että muutkin perheenjäsenet pääsis tietokoneelle Aikon kirjotellessa opuksiaan.

Tässä näkyy sit toisen kerroksen pohjapiirros.

Aula.

Päämakuuhuone, jossa majailee Aiko ja Aulis.


Päämakuuhuoneen kylppäri. Pienistä huoneista, kuten vessoista, on muuten tuskaa ottaa kuvia, siks sorrun yleensä ottamaan kuvat ylhäältä päin.

Makuuhuone, jonne oon majottanu Hatsukon ja Cidin(jotka on muuten tässä vaiheessa peliä jo pari ja just meni kihloihin. Mut siitä lisää sit myöhemmin.).


Hatsukon(meinaan jatkuvasti kirjottaa Aiko) ja Cidin makkarin vessa on vähän räikeämpi ja kirkassävysempi mitä oon kylppäreistä tottunu tekemään, mut pakko sanoo et oon tykästyny tähän tosi paljon.

Jonkinmoinen harrastehuone.


Kolmas kerros.

Mä en tiiä koskaan miten sisustaa noit aulatiloja, mut vielä vähemmän tiiän et miten niist sais otettuu hyvää kuvaa.

Tää ois sitten Hinakon ja Estherin makuuhuone.

Yläkertaan mahtu vielä vierashuone, josta tosin myöhemmin seuraavan sukupolven syntyessä saattaa tulla lastenhuone.

Yläkerran kylppäri on vierashuoneen sekä Hinakon ja Estherin makuuhuoneen yhteinen ja muutenkin tommonen aika pieni koppero. 

Lopuksi vielä kellarin pohjapiirros. Kellarista en jaksanu ottaa sen ihmeellisemmin kuvia, koska mä nyt vaan tungin tonne kaiken mikä ei muualle sopinu/mahtunu, enkä sen ihmeellisemmin oo panostanu sisustukseen.

Ehkä tässä viel lähipäivinä tulee postausta pelailuista, koska oon nyt ollu kipee ja kohta on vappu, niin on aikaa pelailla ja kirjotella, mut en voi luvata mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti